Kysymys:
Minkä ginseng-kahvilan minun pitäisi tilata saadakseni "Caffe al Ginseng" -kokemuksen Milanossa?
kecsap
2015-07-11 13:37:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kävin Milanossa edellisenä kesänä, tilasin Caffe al Ginsengin useista paikoista ja nautin paljon tästä kahvista. Haluaisin nyt tilata tällaista kahvia online-tilassa, mutta toimitus on melko kallista Italiasta ja vaihtoehtoja on liian paljon.

Voiko joku ehdottaa minulle espressojauhettua kahvia ginseng-uutteen tai maun kanssa Caffe al Ginseng kotona?

Haluaisin "toistaa" saman kokemuksen. Se oli melko makea ja voimakas maku kahvin makuun nähden.

Ehkä tämä kauppa? http://www.persalute.it/p/64/eng/red-ginseng-coffee-ground-coffee-250g.aspx

üks vastaus:
Rebecca Frailich
2015-07-15 21:50:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Italialaisen wikipedian mukaan ensimmäinen Italiassa suosittu ginsengkahvi oli pikapaketti, jota myydään myös Aasiassa. https://it.wikipedia.org/wiki/Caffè_al_ginseng Jos haluat mennä heti, voit kokeilla tätä: http://www.veryasia.com/ginseng-coffee / (saatavana myös Amazonissa)

Wiki-merkinnästä käy ilmi, että joit todennäköisesti espressoa kuivalla jauhetulla ginsengillä. Joten jos et halua välitöntä, voit saada espressoa ja lisätä kuivaa jauhettua ginsengiä perusteisiin. Voit saada jauhettua ginsengiä mistä tahansa kiinalaisesta yrttikaupasta. Eräs kirjailija Peter Lim sanoo, että kapseli (kuten nielemäsi gelatiinityyppi) on oikea määrä annosta kahvia.

Onnea.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...