Kysymys:
Voinko päästä eroon tästä puukuidun mausta?
user1285
2015-09-07 20:18:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ensimmäinen asia, jonka maistan kahvia tehtäessä, on puukuidun maku. Toisessa siemauksessa se on mennyt ja kahvi maistuu siedettävältä.

Ostan Costa Rican Arabica-paistin BJ: ltä. Ostan useita puntaa ja työnnän sen pakastimeen. Jauhan ennen panimoa. Olet juuri ostanut Breville Smart Grinder Pron ja Behmor Brazen Plus tiputuskahvinkeittimen (kullanvärinen paperiton suodatin). Jauhinkoko Brevillessä on 48, keskikokoinen huippu heidän oppaansa mukaan. Voin kuitenkin olla taipuvainen kutsumaan sitä hienoksi, koska verkossa nähneet kuvat johtavat minut tähän johtopäätökseen. Jauhat taipuvat myös kellumaan ilmassa, kun jauhan. Brazenin osalta keitin 204 astetta 1,5 minuutin liotusjaksolla. Käytän kahdeksan kupillista jauhetta kuuden kupin kahvin valmistamiseen. Aion kokeilla, mutta haluaisin kuulla myös asiantuntijoiden neuvoja.

Joten kysymys kuuluu, voinko välttää puukuidun maun vai olenko kiinni siitä?

Mielenkiintoista. En olisi yllättynyt hieman kuitumaisesta mausta, jos käytät huuhtelematonta ruskeaa paperisuodatinta, mutta käytät metalliverkkosuodatinta. Mikä paistotaso on pavut - esim. Keskitaso, tumma tai jopa spesifisempi paistotaso, kuten "Full City" tai niin? Voitteko kuvata makua enemmän - kuten "supistava", "kuiva" tai muita makuja? Jos etsit ensimmäistä kokeilua, suosittelen, että kokeilet paperisuodatinta nähdäksesi, onko maku erilainen. Lämpötila- ja aikaparametrit vaikuttavat kohtuullisilta.
Hello Hoc Age: Vastauksena kysymyksiisi kahvin erityispiirteet ovat: Wellsley Farms, 100% Arabica, Medium Dark Roast. Puun maun kuvaamiseksi tarkemmin piirrän aihion. Se ei ole erityisen epämiellyttävä, se on vain puukuidun maku. Edellisessä kahvinkeittimessä käytin ruskeaa, valkaisematonta suodatinpaperia. Tunsin tuon puukuidun maun myös silloin. Lisään myös, että maistan sen puoliksi ja puoliksi. Maisteleminen ei selvästikään ole tarkka tiede. Voi olla, että olen erityisen herkkä makulle. Toivoin kuitenkin, että lähettäminen tänne saisi muutaman kommentin harkittavaksi. Tänään, olen ylös
Kaksi vastused:
Suspended User
2015-09-08 22:58:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ehdotan, että ostat minkä tahansa muun maustamattoman kahvin (tai lainaa sitä) ja käytät samat parametrit kattilan valmistamiseen. Tämän pitäisi määrittää, antako koneesi / prosessisi tuon makun pavoille vai onko kyse vain kahvista.

Kevyesti paahdetulla kahvilla on usein makua, jota kuvataan puu-, ruoho- tai joskus teetä muistuttavaksi. Tämä voi vaihdella erittäin havaittavasta kevyellä paistotasolla ei lainkaan havaittavissa kohtuullisella tasolla. Vaikka olisit ostanut samat pavut aiemmin ja et odottanut makua, on mahdollista, että ostit pussin vähemmän paahdettua kuin aikaisemmat ostamasi pussit.

nateclonch
2015-09-22 23:43:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kokeile tätä ja katso, onko mitään eroa.

Huuhtele suodatin esihuuhtelulla. Aseta suodatin koriin ja juokse sen päälle niin paljon vettä, että koko suodatin kastuu, ja anna suurimman osan vedestä tippua.

Koska käytät keskipitkän tummaa paistetta, yritä käyttää hieman kylmempää. vettä - kuten 180 F. Tämä auttaa välttämään ei-toivottuja makuja tummasta paahtimesta.

Kun menet kahvia, märkä jauhot tarpeeksi niin, ettei sen läpi tuskin tippu. Anna sen istua 30-60 sekuntia ja lopeta sitten panimo.

Jos jauhat sitä hiukan karkeammaksi, jota suosittelen, sinun on pidennettävä valmistusaikaa. Kokeile 3 minuutin jaksoa.

Muuten, miksi pakastat pavut? Pakastaminen / jäähdyttäminen voi aiheuttaa pavuille kondensoitumista ennen haudutusaikaa - aiheuttaen tuoreen makua.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...