Kysymys:
Kuinka minun pitäisi muuttaa höyrytystekniikaani luodakseni oikeat suhteet höyrytettyyn ja vaahdotettuun maitoon haluamalleni juomalle?
William Moore
2015-01-29 14:56:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun höyrytän (osittain kuorittua) maitoa espressokeittimeni höyrysauvalla, minulla on tapana päätyä melko tasaiseksi. Höyrytän maitoa aina, kunnes se saavuttaa lämpömittarini 'höyryvyöhykkeen', joka on 65-70 astetta. Minun tekniikkani maidon höyryttämiseen on "rasvata" maidon päällä oleva höyrysuutin, jotta ei muodostu valtavia kuplia.

Minulla on kuitenkin vain tämä yksi tekniikka maidon höyryttämiseen, joten voin älä tee eroa esimerkiksi cappuccinon, tasaisen valkoisen tai latteen välillä - kukin vaatii vaihtelevia määriä höyrytettyä ja vaahdotettua maitoa.

üks vastaus:
TheFontSnob
2015-01-30 01:36:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olet oikealla tiellä hyvälle vaahdolle pitämällä sauvan kärki lähellä pintaa. Jos tarvitset vähemmän vaahtoa, upota kärki lämpötilan noustessa ja viheltävä putoaa kuiskaukseksi; Yleensä upotan noin 15 tai 20 sekunnin kuluttua latteille, pidemmälle cappuccinolle.

Kun kuulet maidon "huutavan" kahvipaikoissa, se on kylmään maitoon upotetun sauvan ääni. . Tuloksena on maito, joka maistuu tasaiselta ja jolla on vain vähän tai ei ollenkaan vaahtoa. Niin kauan kuin pidät sauvaa lähellä pintaa, kunnes maito lämpenee ja hiljenee, voit kokeilla aikaa ja syvyyttä, kunnes saat haluamasi tulokset.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...