Kysymys:
Mitä nämä ranskalaisen lehdistön suuret kuplat osoittavat?
Nick
2016-07-18 16:35:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen nähnyt nämä kuplat painettaessa kahvia, jonka olen kotona paahtanut kahdessa eri puristimessa kahdella eri vesilähteellä. Olen nähnyt sen nyt useiden paahtimien kahvilla. Pavut ovat kaikissa tapauksissa samat (ruandalainen yksittäinen alkuperä). Jauhan jyrsimellä. Ovatko nämä kukassa olevat suuret kuplat osoittaneet mitään papusta tai paistista?

enter image description here

Kuplat näyttävät melkein siltä, ​​että niissä on astianpesuaineen kiilto (huuhtele hyvin!). Muuten epäilen, että se on tiettyä papuissasi käytettyä prosessia; voitko jakaa mitään muuta, mitä tiedät papuista? Tarkemmin sanottuna, kuinka kauan sitten ne oli paahdettu ja onko prosessi märkä, kuiva tai puolipesty? Voi johtua limasta, jos sitä käsitellään kuivana ...? Luulen, että olen huomannut tämän aiemmin, mutta en ole havainnut lähdettä.
[Tämä on kahvi] (https://www.sweetmarias.com/product/rwanda-kivu-kanzu-4945), kuvauksessa sanotaan märkäpesu ja aurinkokuivattu. Tämä paisti tehtiin eilen - noin 18 tuntia sitten. Kulutan yleensä 24-48 tuntia paahtamisen jälkeen. Kiilto on se, mikä minäkin vikaa. En ole käyttänyt pesuainetta pitkään aikaan - huuhdotin puristimet vedellä. Ehkä on aika pestä kaikki öljyt? En valmista suodatettua vettä, joten luulen, että se voi liittyä vesihuoltoon, mutta työskentelen eri kaupungissa kuin asun, joten näen tämän vedellä kahdesta eri kunnallisesta tarvikkeesta.
Paahdat tämän sitten itse ... mihin paistotasoon - Full City-ish? Voisi olla syytä antaa pavut levätä pidempään (ehkä yli 48 tuntia paistamisen jälkeen) nähdäksesi eron kukinnan samasta paistierästä. Onko kahvi maistuva hyvältä? Jos on, onko ongelma? :) Onko sinulla muuta erityistä huolta (esim. Vaurioitunut kahvi jne.) Vai kysytkö vain, onko mahdollista potentiaalista ongelmaa (molemmat sopivat varmasti :))?
Mainitsette erilaisia ​​puristimia. Olisiko heillä erilaisia ​​puristusverkkoja? Odotan "suurempia" kuplia, joissa on karkeampi verkko.
@hoc_age Paahdan täyteen kaupunkiin. Yritän parantaa kahvia. Se ei ole huono, mutta sitä ei ole optimoitu. Joten yritän olla tarkkaavainen panimon jokaisesta yksityiskohdasta nähdäksesi, minkä oivalluksen se voi antaa minulle. Ranskalaiset puristustasoni ja kuppausjauhotasoni ovat samat, joten kuvittelen, että nämä kuplat olisivat läsnä, jos minäkin kupin.
@EricPlaton-kuplat ovat läsnä ennen kuin puristinta on painettu - nämä kuplat ovat kukassa. Joten mitään ei ole kiristetty. En sekoita. Laitoin perusteet lehdistöön ja yritän kaataa vettä hitaasti ja kostuttaa kaikki perusteet kukinnan kelluessa.
Onko tämä sattumalta CO2? Se voi olla hiilidioksidia, joka syntyy paahtamisen aikana ja vapautuu jauhamalla juuri ennen ranskalaisen lehdistön valmistamista. 18 tuntia ei riitä IMHO: n kaasunpoistoon. 3-4 päivää tuntuu sopivammalta. Voisitko yrittää muutaman päivän kuluttua samalla erällä paahdettuja papuja ja tarkkailla uudelleen?
@MTSan Työskentelen sen selvittämiseksi. Paahdoin kaksinkertaisen (2 1 / 4lb paistoa samalla tavalla), mitä teen tavallisesti tiistaina, ja join sen keskiviikkona ja tänään. Valmistan sitä seuraavien 3 päivän ajan ja katso, onko muutosta.
üks vastaus:
Tyler Tate
2016-07-26 04:21:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuplat ovat seurausta "kaasunpoistosta" - kahvista pääsee hiilidioksidia. Kaasunpoisto on erityisen dramaattista paahtamisen jälkeisten 24 tunnin aikana, jolloin 40% hiilidioksidista poistuu pavusta. Katso tämä blogiviesti: Understanding Degassing.

Odotettuani viikon valmistamisen en näe enää näitä suuria kuplia. Tämä näyttää osoittavan, että kaasunpoisto on syyllinen.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...