Kysymys:
Miksi kahvipakkauksissa on aromi reikä, jos on suositeltavaa varastoida kahvia ilmatiiviiseen astiaan
EdChum
2015-01-28 14:56:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos on suositeltavaa, että kahvia varastoidaan ilmatiiviiseen astiaan, miksi kahvipusseissa on aromi reikä.

Sen lisäksi, että kahvia voi haistaa, on siellä toinen tarkoitus tähän? Olisin ajatellut, että olisi parempi olla ilman reikää lainkaan ja että sen pitäisi olla ilmatiivis.

enter image description here

Näyttää siltä, ​​että reikä alareunassa on luultavasti kaasunpoistoon, mutta olen nähnyt joissakin pakkauksissa, että he kutsuvat tätä aromireikäksi.

Kolme vastused:
Diesel1017
2016-08-11 12:00:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se on itse asiassa yksisuuntainen venttiili &, ja se on kriittinen kahvin säilyvyysajan ja itse pussin säilyvyyden kannalta.

Kun kahvi on tuoretta paahdettua, se vapauttaa hiilidioksidia. Se on pohjimmiltaan paahtamisen sivutuote. Kun kahvi jauhetaan, hiilidioksidia vapautuu nopeasti. Jos laitat tuoretta paahdettua kahvia kokonaan suljettuun pussiin, pussi laajenee ja useimmissa tapauksissa repeytyy.

http://beanfruit.com/blogs/news/15152773 -mikä-se-asia-kahvipussissani

JavaCake
2015-01-28 15:37:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se ei ole muuta kuin markkinointikikka, jonka avulla käyttäjä voi käyttää kaasunpoistoaukkoa aromareikinä . Jos kahvi on erittäin tuoretta, haistat erittäin pahaa kaasua puristamalla kahvipussia, mutta näin on harvoin, koska monet kuluttajakahvituotteet ovat olleet hyllyissä yli viikon.

STEPHEN HYDE
2019-07-27 10:47:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos tunnen pakkauksesta tulevan kahvin hajun, en osta sitä, kaupan hyllypakkaukset näyttävät usein huonosti hoidetuilta tai jopa murskattuilta. Kokemukseni mukaan mielestäni nämä ovat menettäneet makunsa, kun saan ne kotiin. Jo jonkin aikaa olen ostanut Lavazza-jauhettua kahvia, joka on tyhjiöpakattu, ja edellyttäen, että pakkaus on kova kuin tiili, se ei koskaan pysy tuoreena. En ymmärrä, miksi kaikkea jauhettua kahvia ei voida myydä tällä tavalla.

Stephen, tervetuloa! Käy [kiertueella] ja selaa [apua], etenkin [vastaus], niin huomaat, että tämä viesti ei täytä yhtä perusvaatimusta, eli "vastaa kysymykseen". Coffee SE, kuten kaikki Stack Exchange -sivustot, eroaa huomattavasti tavallisista verkkofoorumeista, jotka saatat tuntea, tämä on Q / A-sivusto, jolla on tietty muoto. Jos sinulla on kysyttävää sivuston toiminnasta, selitämme mielellämme.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...