Kysymys:
Kuinka kauan voin pitää kannun lämpimämmässä?
JDB still remembers Monica
2015-06-03 04:20:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen kuullut, että kahvinkeittimeni lämmitinlevy antaa kahvilleni "palaneen" jälkimaku. Mutta kuinka kauan minulla on panimon jälkeen? Onko vaikutus enemmän tai vähemmän välitön vai eikö vaikutus ole havaittavissa muutaman tunnin ajan?

Käytän Cuisinart DCC-2650 -säädintä säädettävällä lämmittimellä.

Ei vastausta kysymykseesi, mutta ratkaisu ongelmaan, jota käytän, on hyvä termos. Se istuu kahvinkeittimeni vieressä ja kun kahvi on valmis, kaadan sen termosiin. Tämä pitää sen kuumana tuntikausia ja välttää palaneen maun. Säästää myös sähköä.
Kaksi vastused:
Suspended User
2015-06-03 04:46:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se riippuu useista tekijöistä, mukaan lukien lämmittimen lämpötila ja huoneen kosteus. Henkilökohtaisesti voin kuitenkin alkaa maistella eroa jo 45 minuutin kuluttua lämpimällä. Minulla on tapana juoda kaksi kupillista kahvia melko nopeasti tämän välttämiseksi.

Kahvi on aina paras tuote tuoreena, mutta kuinka kauan ennen kitalaesi havaitsee, ettei se ole enää tuoretta, asia vaihtelee yksilöllisesti. Vaimoni juo kahvia potista, joka on istunut neljä tuntia plus; noin puolitoisen tunnin kuluttua heitän potin pois ja teen toisen. Oma mittarilukema voi vaihdella.

tsturzl
2015-06-12 05:19:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Paras käytäntö on pitää kahvi lämpimänä eristeen läpi. Jos sinulla on kunnon thremos, se pitää kahvin lämpimänä hyvin pitkään. Minulla oli termos, joka pystyi pitämään sisällön yli 170 F: n melkein 4 tuntia.

Meillä oli termoskannu edellisestä Cuisinart-kahvinkeittimestä. Se sopii itse asiassa uuteen (niillä on samat mitat, vaikka termosilla on pienempi kapasiteetti), joten olemme alkaneet käyttää sitä. Olen hieman huolissani lämmitinlevystä metallikannulla, mutta sillä on tasainen pohja (sellainen, että se ei "pesi") ja levyllä näyttää olevan painoanturi, joten en usko, että se menee polttaa. Katkaisemme kahvinkeittimen heti, kun se on valmis.
Joo, olisin varovainen, koska kannun sisällä oleva eristys voi sulaa, jos sitä kuumennetaan liikaa.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...