Kysymys:
Kuinka voin tehdä kylmän annoksen suodattamisen helpommaksi?
BESW
2015-02-11 19:51:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän kylmän annoksen "upotusmenetelmää" ja jauhojen suodattaminen suodattimesta - käytän kahvisuodatinta suppilossa - on erittäin aikaa vievää (vaikka onneksi se onkin ei vie minulle "tunteja", joita tämä henkilö kuvaa).

Kuinka voin vähentää aikaa ja vaivaa suodatettaessa jauhot pois upotetusta kylmästä kahvista ?

"Kyseisenä henkilönä" arvostan kysymystä ja vastauksia. Voitit minut siihen. +1 säästää aikaa kirjoittamisessa * ja * suodatuksessa! :)
@hoc_age Onnellinen auttaakseni ainoaa muuta kylmävesimäntää, jonka olen koskaan tavannut! Sinun tulisi tulla [chatiin] jonkin aikaa.
Kun teen kylmää annosta, suodatan sen vain Aeropressillä. Se on todennäköisesti nopein tapa.
Hei @chbaker0, kuulostaa hyvältä ajatukselta, kirjoittaisitko sen vastauksena?
Viisi vastused:
BESW
2015-02-11 19:51:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytä teetä infusointilaitetta!

Sain teeholkin, jolla on erittäin hieno verkko ja laitoin siihen syyt. Siinä on vähemmän maa-alueita kuin mitä käytin "raakaa" syöksyä käytettäessä, mutta sitä on paljon miellyttävämpää käyttää: Otin vain kelluvan infuusion ulos kannusta ja tyhjennän tontin siitä. Saatan saada toisen tai suuremman suodattimen, mutta toistaiseksi teen kahvia useammin, koska se on vähemmän vaivaa joka kerta.

Tuloksena olevassa juomassa ei ole näkyviä hiukkasia, vaikka jos Suoritan haudun suodattimen läpi (joka on heckuva paljon nopeammin, koska maaperää ei ole tukkeutunut lainkaan!) Se tulee ulos pienellä määrällä nukkaista jäännöstä. Ja viimeinen kuppi kannussa on paljon vahvempi kuin ennen, mutta en tarkalleen valittaa siitä.

Voit myös mennä välitapaan käyttämällä teesiivilää ennen kuin annostelet suodattimen läpi tavallisen suodattimen: se tuo suuret tavarat nopeasti ulos, jotta suodatuksesi ei hidastu. (Laita myös tl suppiloon suodattimen alle, jotta pohja ei tartu suppilon sivuihin paperin läpi. Se antaa nesteelle enemmän tilaa virrata.)

apaul
2015-02-12 08:08:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yritin valmistaa kylmää kahvia ensimmäistä kertaa äskettäin ja kaadoin koko sotkun halvan tiputuskahvikoneeni mukana toimitetun uudelleenkäytettävän metallisen suodattimen läpi.

Tippakoneeni on tyyli, jossa yläosa avautuu lisäämään sekä kahvia että vettä sellaisena kuin tämä:

enter image description here

Joten laitoin juuri metallisuodatin sisään ja kaatoi kylmän annoksen suoraan suodattimeen, jolloin suodatettu annos virtaa alla olevaan tavalliseen kattilaan.

Se toimi melko hyvin kahdeksan kupin kanssa tai niin, että tein ja näytti siltä, ​​että luultavasti olisi voinut päästä eroon kaatamalla vähän enemmän.

Tämä on tasapohjainen "kori" suodatintyyli. Epäilen, että tämä toimii paremmin kuin kartiotyyppinen suodatin, jota olin aiemmin käyttänyt. Ja varmasti metallisuodatin tukkeutuu vähemmän (ja päästää enemmän läpi) kuin paperisuodatin. Hyviä ajatuksia.
Pradatta
2017-07-24 18:43:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

No, tämä idea ei ollut täysin minun. Jotkut vanhemmista kollegoistani antoivat minulle tämän ajatuksen pitkän matkan taaksepäin. Kun teen Cold Brew -tapaa, teen:

  1. Anna ensin kahvijauhon jyrkkää veteen (ei mitään murhaa täällä) .
  2. Sitten, kun se on valmistettu, käytän normaalia paperisuodatinta.
  3. Sitten käytän erittäin hienoa silkkikankaa , joka on puhdistettu perusteellisesti. toinen suodatin (jonkin ajan kuluttua sinun on heitettävä silkki pois, koska se saastuu ja sillä voi olla huono maku). Silkkikuidut ovat erittäin ohuita ja hienoja, joten se antaa minulle yleensä mukavan ja sileän tuloksen.
@Mayo: Kiitos muokkauksesta. Minulla oli kiire ja en tarkistanut kielioppini ennen lähettämistä. Anteeksi siitä.
goodguy5
2019-04-04 20:21:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Säiliön annos ja heitä liete pois

Kuten yksityiskohtaisesti tässä vastauksessa, tee kylmä haudutusastia. Pohja laskeutuu pohjaan.

Kun palvelet itseäsi, kaada varovasti, ja sakka jää pohjalle. Hävitä kahvin pohjatuuma (astiasta riippuen). Ei suodatusta lainkaan.

Nate M.
2017-07-18 02:10:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on Bunnin airpot-panimo ja otan vain ylimitoitetun erikoiskahvikorin ja kiinnitän sen ranskalaisen puristimen päälle. Se toimii ok, mutta haluaisin nähdä paremmin. Vaikka tätä menetelmää käytettäisiin ja sillä on erittäin suuri suodatin, se tukkeutuu edelleen noin 4 kupillisen tiivisteen jälkeen, ja se on esisuodatettu ranskalaisen puristimen suodattimen avulla, jotta suurin osa maaperästä saadaan pois.

Olen lukenut, että myös juustoliinaa voidaan käyttää, mutta en ole vielä kokeillut sitä. Voin kokeilla ranskalaista puristussuodatinta, sitten suodattaa metalliverkkokartion läpi, sitten suodattaa paperin läpi, vaikka tämä onkin aika työlästä!Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...